"Klanten vertellen.."

Klanten vertellen2018-11-30T09:23:53+00:00

Interim MKB – Wij denken in oplossingen

Onze klanten weten natuurlijk als geen ander hoe fijn hulp van een van onze professionals kan zijn bij problemen. Neem het dus niet (alleen) van ons aan maar ook van onze klanten!

Conform de nieuwe wetgeving gaan wij vertrouwelijk en discreet om met alle gegevens van onze klanten en derden. Om die reden zijn de  recensies anoniem geplaatst.

Onze klanten vertellen:

Al maanden weet ik dat het niet goed gaat binnen mijn eenmanszaak. Ik heb genoeg werk maar door een tijdelijke uitval ivm ziekte waren er nog een aantal oude schulden bij de belastingdienst. Ik kreeg het niet zelf voor elkaar om tot een regeling te komen. Ze vragen zoveel informatie (prognoses, liquiditeitsoverzicht en begrotingen) die ik niet had zodat ik uiteindelijk bezoek kreeg van een deurwaarder die beslag legde op mijn bedrijfwagen! Mijn enige manier om uberhaupt geld te verdienen dreigde ik kwijt te raken. Toen ik een advertentie zag van Interim MKB heb ik toch maar gebeld. Binnen 2 dagen kon ik op kantoor komen met mijn gehele administratie en heb ik mijn probleem uitgelegd. Timo regelde dezelfde dag nog uitstel van de beslaglegging en Henri maakte binnen 2 weken van mijn stapels papieren een ordelijke administratie. Die gegevens met een uitgebreide uitleg van mijn situatie leverde direct resultaat op bij de belastingdienst. Ze ging akkoord met een redelijke regeling die ik netjes elke maand betaald. Daarna heeft Henri mij ook nog geholpen om mijn administratie zelf bij te houden en maak ik nog steeds gebruik van de diensten van Interim MKB voor mijn aangiftes en jaarrekeningen. 

In mei van dit jaar wist ik niet meer hoe ik (DGA van een middelgrote onderneming) de salarissen van mijn personeel (±100 man) moest betalen. Mijn productie liep goed, ik verkocht wekelijks aan mijn klanten en mijn personeel werkte zich een slag in de rondte en toch kon ik de rekeningen niet meer betalen. Ik had geen idee hoe het kon. Toen het ernaar uitzag dat ik de salarissen van mijn personeel die maand niet meer kon betalen wist ik dat ik hulp nodig had. Al na het eerste telefoongesprek met Interim MKB had ik het idee dat zij weten wat ze doen. De volgende dag zat er een financiële man bij mij op kantoor die mijn cijfers doorliep en de dag erna zat ik met Wim. We besloten dat ik tijdelijk terug zou stappen als directeur. Zijn snelle handelen en actief de problemen op de pakken hebben mijn bedrijf gered. Hij en zijn medewerkers namen contact op met al mijn schuldeisers en creëerde zo rust. Toen de cijfers allemaal in orde waren bleek dat mijn kostprijs veelte laag was. Wim heeft een prijsverhoging doorgevoerd. Ons bedrijf hield het voor onmogelijk dat er ruimte was voor prijsverhogingen bij onze klanten. Hij heeft een strategisch plan gemaakt en substantiële prijsverhogingen gerealiseerd waardoor ons bedrijf weer een gezonde winstmarge kreeg. Geen boze telefoontjes meer van leveranciers, geen brieven meer van de belastingdienst of grote incassobureaus. Ik kon weer ondernemen! Ik ben inmiddels zelf weer de directeur en heb nog zeker elke 2 weken contact met Wim voor een praatje en advies.

Neem contact op

Interim MKB – Wij denken in oplossingen

Wacht niet langer en neem contact op
met onze specialisten voor een vrijblijvend gesprek.

Onze algemene voorwaarden zijn veranderd; november 2018.