Wie is Interim MKB?

Interim MKB is in 2015 opgericht door Wim Balkenende met het idee alle ondernemers in Nederland te helpen bij financiële tegenslagen. Dit is nog steeds waar de medewerkers van Interim MKB zich dagelijks voor inzetten. Of dit nu op het gebied is van faillissementen, saneren, administratief of operationeel. De ultieme doelstelling? Het Nederlandse MKB gezond maken en houden!

Team Interim MKB 2018

INTERIM MKB - Wim BalkenendeAls oprichter van Interim MKB is Wim de spin in het web. Hij heeft 30 jaar ervaring als ondernemer en als algemeen directeur van zelfstandige bedrijven én franchiseorganisaties. Door zijn brede ervaring is Wim dé sparringpartner voor ondernemers en hun management. Hij scant snel, richt zijn focus op de backoffice en heeft nét zoveel oog voor sales (zonder markt, geen business). Hij heeft alles in de gaten. Wim adviseert bedrijven bij overnames, reorganisaties én verkoop, maar steekt ook graag zelf zijn handen uit de mouwen. Hij heeft een natuurlijke drive om bedrijven die zich in zwaar weer bevinden om te buigen naar succes. Wim heeft een vriendin, twee dochters en drie kleinkinderen. In zijn vrije tijd doet Wim aan fitness, heeft hij 9x een hele marathon gelopen en geniet hij van zonvakanties.

INTERIM MKB - Hans SleeuwenhoekMet zijn straight-to-the-point en no-nonsens instelling laat Hans menig bedrijf exponentieel groeien. Zowel in Nederland als daarbuiten. Hans is een ondernemer in hart en nieren en eigenaar van diverse ondernemingen in binnen- en buitenland. Hij is specialist in het stroomlijnen van bedrijfsprocessen. Dat doet hij bij onze opdrachtgevers, maar hij houdt ook graag een oogje in het zeil bij Interim MKB zelf. Als directeur van grote (inter)nationale bedrijven heeft Hans ervaring in het motiveren en aan het werk zetten van medewerkers en andere betrokken partijen. Hans heeft twee jongere kinderen, een liefde voor auto’s en is regelmatig te vinden op Texel.

INTERIM MKB - Timo PetersVanaf de oprichting van Interim MKB heeft Timo zich met hart en ziel ingezet als crisismanager. Hij adviseert onze opdrachtgevers op het gebied van sanering, betalingsafspraken en afkoopregelingen. Ook fungeert hij als tussenpersoon bij banken en de belastingdienst. Door zijn doortastende persoonlijkheid weet hij elke deal te sluiten. Timo stelt er een eer in om schier onmogelijke situaties om te turnen naar een gezonde business case. Door deze instelling is hij een betrokken specialist voor elke ondernemer. Timo is getrouwd en heeft twee dochters. Hij sport veel, houdt van culinair eten met familie en vrienden en social media is z’n grote hobby.
INTERIM MKB - Mariska RijnaardAls managementassistent voor Wim en Hans en office manager voor Interim MKB is Mariska de verbindende schakel op ons kantoor. Zij is de lijm tussen de afdelingen en ze ontvangt onze relaties met een glimlach en een kop koffie. Mariska is verantwoordelijk voor het crediteurenbeheer en is het eerste aanspreekpunt voor alle opdrachtgevers. Ze ziet overal werk in en ondersteunt iedereen met haar onuitputtelijke energie om de dag een beetje leuker én gemakkelijker te maken. Ze hangt slingers op voor alle collega’s en zorgt ervoor dat er altijd genoeg pennen zijn. Mariska is getrouwd en heeft twee kinderen. Ze geniet van een goed boek en een glas wijn én ze is een grote fan van Netflix en de Formule 1 races.
INTERIM MKB - Nard GieskesAls communicatiemanager bij Interim MKB is Nard de aangewezen persoon voor vragen over (web)marketing, communicatie en social media. Nard heeft zijn jarenlange ervaring opgedaan in de entertainment- en muziekindustrie. Hij weet hoe je een bedrijf of merk in de markt zet en hoe je internet en social media in je voordeel kunt gebruiken. Nard weet aan welke knoppen hij moet draaien om bijvoorbeeld meer bezoekers naar je website te trekken of hoe je beter scoort bij Google. Nard heeft drie dochters en een zoon en hij geniet van goede muziek, verschillende series en zeilen.
INTERIM MKB - Henri ArinkAls het om cijfers gaat is Henri onze steun en toeverlaat. Geen enkele boekhouding heeft geheimen voor hem. Of die nu netjes in mappen wordt aangeleverd of in een schoenendoos, Henri tovert het om tot een inzichtelijke en up-to-date administratie. Met ruim 30 jaar ervaring in de financiële wereld kan hij elke ondernemer helpen met een georganiseerde boekhouding en dus met inzicht in zijn of haar eigen bedrijf. Zijn de cijfers op orde dan stelt hij zonder moeite een jaarrekening, liquiditeitsoverzicht of een begroting op. Henri is getrouwd en heeft twee dochters. Hij houdt van wielrennen, zonvakanties en het ontdekken van nieuwe restaurants.
INTERIM MKB - Reinier KamphorstAls financieel administrateur is Reinier bij Interim MKB het directe aanspreekpunt voor ondernemers die hun boekhouding nog niet op orde hebben. Met zijn oog voor details maakt hij van een wirwar van bonnetjes telkens weer een overzichtelijke boekhouding. Reinier doet dat op zo’n manier dat ondernemers inzien hoe belangrijk een overzichtelijke boekhouding is. Reinier registreert niet alleen, hij ondersteunt, denkt mee en adviseert. Reinier heeft een dochter. Hij werkt als vrijwilliger in het ziekenhuis, rent regelmatig zijn rondjes en geniet vooral van het leven.

INTERIM MKB - Erik VisserOntspannen en menselijk communiceren op alle niveaus. Van werkvloer tot management. Snel en concreet de punten benoemen die van belang zijn voor een gezonde bedrijfsvoering. Dit is waar Erik voor staat. Als ondernemer weet hij waar mede-ondernemers mee te maken hebben. Gezamenlijk de schouders er onder zetten en zorgen voor resultaat. Erik is hard en zakelijk wanneer nodig maar er moet ook gelachen kunnen worden. Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. Met zijn vrouw en 2 sportende kinderen is hij ieder weekend druk bezig op het hockeyveld. En mocht er tijd over zijn dan gaat hij graag het water op voor een mooie zeil dag.

INTERIM MKB - Marcel PalmMarcel is een soms eigenwijze maar altijd positieve ondernemer die van vele markten thuis is. Door creatief om te gaan met problemen komt hij vaak tot verrassende oplossingen. Marcel weet de rust te bewaren maar loopt niet weg voor een heftig conflict. Met zware beslissingen komen vaak grote emoties en hij verliest nooit de menselijke maat uit het oog. Uiteindelijk wil elke ondernemer een goed lopend bedrijf zonder stress. Dat is waar Marcel met de ondernemer samen naartoe wil werken. In zijn vrije tijd staat Marcel graag op de squash- of tennisbaan. Heerlijk eten, muziek en kaarten zijn zijn favoriete tijdverdrijf.

INTERIM MKB - Feike FaaseFeike is fotograaf en hij is het creatieve brein achter de uitstraling van Interim MKB. Hij geeft de website vorm, maakt foto’s en ontwerpt ons drukwerk. Hij is trouwens ook verantwoordelijk voor onze kerstkaarten. Feike weet als geen ander hoe belangrijk beeld is in je communicatie. Door zijn jarenlange ervaring creëert hij precies de juiste sfeer. Dat doet hij niet alleen bij Interim MKB maar ook bij onze opdrachtgevers. Onder het motto dat één beeld meer zegt dan duizend woorden moet bedrijfsfotografie gewoon kloppen. Daarvoor ben je bij Feike aan het juiste adres. Feike is getrouwd en heeft een zoon. Hij geniet van zijn gezin, mooie vakanties en natuurlijk ook van fotografie!

Interim MKB – Wij denken in oplossingen

Wacht niet langer en neem contact op
met onze specialisten voor een vrijblijvend gesprek.