Wat ben ik trots op mijn team

U vraagt zich af waarom? In 2015 ben ik gestart met het opzetten van Interim MKB. Als ondernemer had ik soms tegenslagen waar ik met niemand kon over sparren. Ik dacht als ik hier persoonlijk al tegenaanloop dan zullen er meer ondernemers zijn die dit ervaren. Wat begon als een klein kantoor met 2 medewerkers is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met 10 medewerkers en tientallen samenwerkingsverbanden.

Hoe het begon

Zonder angst en met positieve energie ben ik Interim MKB begonnen met Timo. Iedere dag weer gaat Timo namens onze klanten het “gevecht” aan met o.a. de belastingdienst, overheidsinstanties, banken, incassobureaus en deurwaardes. Hij helpt deze, vaak bureaucratische, instanties herinneren dat zij te maken hebben met echte mensen, onze klanten. Instanties vergeten dat zij beslissingen maken over het leven van hard werkende ondernemers die zich letterlijk kapot werken om hun bedrijf te redden. Er is nog geen één deal geweest die Timo niet kon sluiten. Door hem is menig faillissement voorkomen.

Mijn sparringpartner

De adviseur waar ik persoonlijk altijd terecht kan voor mijn vragen, ideeën en advies is Hans. Ook jij verdient het om in het zonnetje gezet te worden. We bellen!

Tekst gaat verder onder afbeelding

Wat ben ik
trots op
mijn team

Wim Balkenende

Financieel

Waar ik de klanten coach en bedrijfsmatig adviseer is Henri degene die een kei in cijfers is. Door alle stress weten ondernemers vaak niet eens wat hun financiële positie is. Henri weet dan feilloos uit te leggen aan onze klanten waar het misgaat en waar de financiële oplossing zit. Zijn ongeëvenaarde geduld en nauwkeurigheid straalt vertrouwen uit naar onze klanten en zijn collega’s. Of het nu liquiditeitsoverzicht, balans of belastingaangifte is. Henri is de blauwe kracht die Interim MKB en onze klanten nodig hebben.

Zij doet alles

Toen ik voor de website een functienaam moest hebben voor Mariska wist ik even niet goed wat het moest zijn. Wel weet ik één ding! Mariska doet alles. Zij is het aanspreekpunt voor al onze klanten. Ze kent de klanten bij hun voornaam, hoe ze hun koffie drinken en staat hun vriendelijk te woord. Zij is duidelijk en correct naar onze klanten en collega’s. Zij heeft een doel voor ogen en dat is de ondernemer te helpen. Mariska zet zich meer dan 100% in voor Interim MKB en haar klanten.

Creatieve breinen

Veel van onze klanten vinden ons via Internet. Nard en Feike zijn onze IT Specialisten zij zorgen ervoor dat Interim MKB zichtbaar en vindbaar is op Internet. Zonder hun expertise zouden onze klanten ons niet zo makkelijk kunnen vinden.

Schoenendoos

Ik schrik letterlijk en figuurlijk nergens meer van. Maar wat mij blijft verbazen is dat veel boekhoudkundige zaken in een schoenendoos bij ons gebracht wordt. Gelukkig hebben wij Reinier, de administratieve kracht! Hij geniet van het uitzoeken van deze schoenendoos en zoekt elk poststuk tot op de cent uit. Reinier helpt de klant hoe hij of zij zelf snel en overzichtelijk zijn boekhouding kan bijhouden.

Nieuwe gezichten

Sinds kort werken Erik en Marcel bij Interim MKB. Met hun tomeloze energie en inzet geven ze Interim MKB en mij persoonlijk nieuwe inzichten. Zij benaderen elke klant met enthousiasme en passie waardoor een ondernemer ook weer zin krijgt in ondernemen. Erik is direct en wil snel tot de kern van het probleem komen. Marcel heeft oog voor het menselijke aspect van de ondernemer in problemen. Samen geven zij positieve energie aan het team en onze klanten.

Deel dit bericht!

Interim MKB – Wij denken in oplossingen

Wacht niet langer en neem contact op
met onze specialisten voor een vrijblijvend gesprek.