Gratis spreekuur

Wij vinden dat elke ondernemer een probleem gratis moet kunnen voorleggen aan een professionele crisismanager zonder dat hij daarvoor een rekening gepresenteerd krijgt. Een gratis spreekuur voor ondernemers dus!

Tegenwoordig is er op elke hoek van de straat wel een coach te vinden die je als ondernemer wil helpen en adviseren. Meestal tegen een behoorlijk uurtarief.  Je weet dan vooraf niet wat deze coach voor je kan betekenen. Interim MKB denkt dat dit anders kan en moet!

“Iedere ondernemer verdient gratis advies!”

Wanneer kan Interim MKB je o.a. helpen:

  • Je hebt schulden en wilt kijken of je bedrijf nog levensvatbaar is

  • Je wilt een nieuwe strategie uitzetten en wilt sparren met een andere ondernemer

  • Je hebt problemen met de belastingdienst of de bank

  • Je boekhouding bestaat uit een schoenendoos vol bonnetjes
  • Je wilt een nieuwe weg inslaan met je bedrijf

  • Je krijgt te horen dat er een faillissement is aangevraagd voor je bedrijf

Herken je jezelf in één of meerdere bovenstaande situaties? Wacht niet langer en neem direct contact met ons op, dit is immers wat wij doen en heel erg goed in zijn. Je kunt ook direct een afspraak inplannen in onze agenda hieronder. 

Onze naam zegt het al,
wij hebben Interimmers voor het MKB in huis.

Tijdens het inloopspreekuur maak je in een half uur kennis met Interim MKB en onze specialisten. Met een kop koffie bespreken we samen jouw situatie, inventariseren de (eventuele) problemen dan wel niet uitdagingen en bespreken heel concreet de mogelijkheden die Interim MKB kan bieden. 

Faillissement voorkomen - Interim MKB

1 Is er van beide kanten een klik en zijn er mogelijkheden binnen Interim MKB om jou te helpen dan hoor je dat direct van ons. Ook als wij je niet kunnen helpen zeggen we dat eerlijk.

2 We plannen zo snel mogelijk een langere afspraak in om de te nemen stappen te bespreken en een kostenplaatje voor je te maken. Op die manier weet je precies waar je aan toe bent, wat je mag verwachten van Interim MKB en wat wij van jou verwachten. Ben je hiermee akkoord tekenen we een overeenkomst en gaan we direct aan de slag.

Is het probleem opgelost en denk je zelf weer verder te kunnen? Geen probleem. Wij werken niet met ingewikkelde contracten of met lange opzegtermijnen. Je bent en blijft eigenaar van je eigen onderneming. Wij helpen alleen wanneer jij ons nodig hebt.

Interim MKB – Wij denken in oplossingen

Wacht niet langer en neem contact op
met onze specialisten voor een vrijblijvend gesprek.