• Interim MKB Amersfoort
    Astronaut 22
    3824 MJ Amersfoort

  • 033-8200383
  • Maandag – Vrijdag: 8:00 – 17:00

Disclaimer voor Interim MKB

Als u meer informatie wenst of vragen hebt over de disclaimer van onze site, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen per e-mail op info@interim-mkb.nl


Disclaimers voor Interim MKB

Alle informatie op deze website – www.interim-mkb.nl – wordt te goeder trouw en uitsluitend voor algemene informatiedoeleinden gepubliceerd. Interim MKB geeft geen enkele garantie met betrekking tot de volledigheid, betrouwbaarheid en nauwkeurigheid van deze informatie. Elke actie die u neemt op de informatie die u op deze website vindt (Interim MKB), is strikt op uw eigen risico. Interim MKB is niet aansprakelijk voor eventuele verliezen en / of schade in verband met het gebruik van onze website.

Via onze website kunt u andere websites bezoeken door hyperlinks naar dergelijke externe sites te volgen. Hoewel we ernaar streven om alleen kwalitatieve links naar nuttige en ethische websites te bieden, hebben we geen controle over de inhoud en aard van deze sites. Deze links naar andere websites impliceren geen aanbeveling voor alle inhoud die op deze sites wordt gevonden. Site-eigenaren en inhoud kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd en kunnen plaatsvinden voordat we de mogelijkheid hebben om een ​​link te verwijderen die mogelijk ‘slecht’ is gegaan.

Houd er ook rekening mee dat wanneer u onze website verlaat, andere sites mogelijk een ander privacybeleid en voorwaarden hebben die buiten onze macht liggen. Zorg ervoor dat u het Privacybeleid van deze sites en hun “Servicevoorwaarden” nakijkt voordat u zaken doet of informatie uploadt.


Toestemming

Door onze website te gebruiken, stemt u hierbij in met onze disclaimer en gaat u akkoord met de voorwaarden ervan.


Bijwerken

Mochten we dit document updaten, wijzigen of wijzigen, dan worden die wijzigingen hier prominent vermeld.

Wacht niet langer en neem contact op
met onze specialisten voor een vrijblijvend gesprek.