Schuldsanering

Veel ondernemers schamen zich voor hun problemen en zien door de bomen het bos niet meer. Als er voortdurend schuldeisers en deurwaarders op de stoep staan, is dat ook moeilijk! Maar als een struisvogel je kop in het zand steken, is geen optie. De zakelijke problemen zullen groter worden en een weg vinden naar privé.

Beter is het om je rug te rechten en te leren van de situatie. De levenslessen maken je vaardiger, sterker en beter voorbereid op de toekomst. Veruit de meeste ondernemers maken zo’n traject maar één keer mee en stoten zich geen tweede keer aan dezelfde steen. Ze ervaren bovendien dat onoverkomelijke problemen wel degelijk zijn op te lossen.

Wanneer kan Interim MKB je o.a. helpen:

  • Weer een brief van een deurwaarder ontvangen

  • Er is wederom loonbeslag gelegd

  • Heb je een factuur ontvangen die je echt niet meer kunt betalen

  • Je hebt achterstanden bij de belastingdienst

  • Leveranciers willen niet meer leveren

  • Je hebt zelf al tijden geen salaris of managementvergoeding meer ontvangen

  • Er zijn zelfs in je privé omgeving zorgen om de rekeningen te kunnen betalen

Zet de eerste stap die daadwerkelijk tot een oplossing leidt en wacht niet langer. Neem vandaag nog contact met ons op, Schulden saneren is immers wat wij vaak doen en heel erg goed in zijn. We nodigen je dan, het liefst dezelfde dag/week nog, uit voor een vrijblijvend gesprek. Dit gesprek is helemaal gratis en geeft je dus niet nog meer kosten die je wellicht niet eens meer kunt betalen.

Neem contact op

Tijdens het eerste gesprek op ons kantoor in Amersfoort maak je kennis met de specialisten van Interim MKB.

Samen kijken wij naar de situatie binnen je bedrijf, inventariseren de, eventuele, problemen dan wel niet uitdagingen en bespreken heel concreet de mogelijkheden die Interim MKB kan bieden. 

Schuldsanering - Interim MKB

1 Als je met ons aan de slag wilt gaan maken we via een specifieke methode afspraken met je schuldeisers. Want de banken, belastingdienst en je leveranciers begrijpen vaak dat er liquiditeitsproblemen kunnen ontstaan in een bedrijf. Het feit dat je uit eigen wil met een professional orde op zaken wilt stellen, creëert goodwill.

2 We maken afspraken die werkbaar zijn en die de schuldeisers laat zien dat je bereid bent om hard te werken en de problemen op te lossen. Door onze goede relatie met de belastingdienst, banken en deurwaarders is er vaak veel mogelijk wanneer er duidelijke afspraken gemaakt worden.

3 Mocht, om wat voor een reden van ook, sanering niet meer helpen en is een faillissement niet meer afwendbaar dan kan Interim MKB je ook daar bij ondersteunen. Een faillissement is een ingrijpende gebeurtenis. Er zit veel emotie bij jou als ondernemer. Dit kan dan botsen met de zakelijkheid van de rechtbank en de toegewezen curator. Toch is het zaak dit proces zo goed mogelijk af te sluiten zodat je ook weer verder kunt in de toekomst.

Omdat je zeker nu niet voor onverwachte kosten wilt komen te staan worden al onze afspraken van te voren duidelijk vast gelegd. Zo zijn er geen verrassingen en onverwachte kosten. Vaste werkzaamheden hebben een vast tarief.

Is er maatwerk nodig? Dan ontvang je eerst een offerte zodat je weet wat de kosten zijn en wat je van ons mag verwachten.

Wacht niet langer en neem contact op
met onze specialisten voor een vrijblijvend gesprek.