Interim directeur

Interim MKB heeft een groot bestand van ervaren en gepassioneerde professionals. Zij kennen de klappen van de zweep en hebben hun sporen verdiend als (interim) directeur. U mag een berg ervaring, kennis en professionaliteit verwachten van onze medewerkers. Een (interim) directeur van Interim MKB heeft maar één doel: resultaatverbeteringen. Kortom, een professional die zelf zijn handen vuil maakt en gericht is op direct resultaat.

Behoefte aan een (interim) directeur? Neem direct contact op!

“Een (interim) directeur heeft maar één doel: resultaat- verbeteringen!”

Wanneer kan Interim MKB je o.a. helpen:

  • Overbruggen en waarnemen (als er een gat valt binnen de organisatie)

  • Een crisissituatie (direct externe hulp nodig)
  • Verander-management (een nieuwe weg inslaan)

  • Tijd, ervaring en kennis (even extra hulp nodig)

Onze naam zegt het al,
wij hebben Interimmers voor het MKB in huis.

Dit doen wij op elk gebied binnen een organisatie en met name op interim basis. Zoals hierboven beschreven zijn er diverse scenario’s waarbij externe expertise uitkomst biedt. Onze professionals zijn gespecialiseerd in het dezelfde kant op zetten van de neuzen met een nieuwe en frisse blik op het betaande bedrijf. Soms moeten er wat muren en gewoontes afgebroken worden om weer vooruit te gaan. 

Financieel fit - Interim MKB

1 Tijdens een persoonlijk eerste gesprek op ons kantoor in Amersfoort maak je kennis met de medewerkers van Interim MKB. Samen kijken wij naar de situatie binnen je bedrijf, inventarisseren de, eventuele, vraagstukken en bespreken heel concreet de mogelijkheden die Interim MKB kan bieden.

2 Daarna selecteren wij een van onze professionals die het meest geschikt is als interim directeur voor uw bedrijf. Na deze selectie plannen wij een tweede afspraak in waarbij u kunt kennismaken met de interim directeur.

3 Is er van beide klanten een klik dan zullen de bijbehoordende contacten worden opgesteld. Dit betekent geen verrassingen en onverwachte kosten.

Omdat wij met afgedekte opdrachten werken zijn er geen ingewikkelde contracten. Een vaste interim directeur gevonden? Geen probleem. Wij dragen alles over en zullen altijd beschikbaar blijven voor advies.

Interim MKB – Wij denken in oplossingen

Wacht niet langer en neem contact op
met onze specialisten voor een vrijblijvend gesprek.