Interim management

Als ondernemer heb je soms behoefte aan een gesprek met iemand die verstand heeft van een onderneming en zijn ervaringen en kennis deelt. Iemand die onafhankelijk luistert en je de spreekwoordelijke spiegel voorhoudt. Een coach die met je meedenkt zodat je zelf tot je eigen besluiten kan komen. 

Een coach zorgt ervoor dat je focus houdt dat je overwogen beslissingen neemt, maar ook dat je de juiste prioriteiten stelt. Iemand die de grote lijnen in de gaten houdt, maar ook iemand die als dat nodig is details met je bespreekt. Kortom een klankbord die er voor jou is, maar die je ook feedback kan geven zodat je zaken op een andere manier kunt benaderen of aanpakken. Wij coachen ervaren entrepreneurs én starters. We tunen in op jouw ondernemerschap, je bedrijf én de markt. Samen maken we jouw plannen levensvatbaar.

Wanneer kan Interim MKB je o.a. helpen:

  • Je zit vast en haalt momenteel niet alles uit je zaak en uit jezelf

  • Je lijkt succesvol vanaf de buitenkant maar van binnen mis je enthousiasme

  • Je weet niet of je je zaak verder moet laten groeien of misschien zou moeten verkopen

  • Jij en je zakenpartners willen een andere kant op en je weet niet hoe je dit aan moet pakken

  • Je hebt geen focus meer

  • Je moet een paar knopen doorhakken en wil hierover sparren

Herken je jezelf in één or meerdere bovenstaande situaties? Wacht niet langer en neem direct contact met ons op, dit is immers wat wij doen en heel erg goed in zijn. We nodigen je dan, het liefst dezelfde dag/week nog, uit voor een vrijblijvend gesprek. 

Tijdens het eerste gesprek op ons kantoor in Amersfoort maak je kennis met de specialisten van Interim MKB.

Met een kop koffie bespreken we samen de situatie, inventariseren de (eventuele) problemen dan wel niet uitdagingen en bespreken heel concreet de mogelijkheden die Interim MKB kan bieden. Oh ja, dit gesprek is trouwens helemaal gratis!

Coaching - Interim MKB

1 Als er een klik is van beide kanten zal de coach samen met jou duidelijke doelstellingen formuleren en een overleg frequentie bedenken. Waar mogelijk kan zelfs een afgebakend “behandelplan” worden opgesteld.

2Zoals gezegd, in overleg bepalen we de frequentie van de gesprekken (vaak 1x in de 2 weken ongeveer 1,5 a 2 uur). Deze gesprekken zijn altijd persoonlijk bij jou of ons op kantoor. Tussen de afspraken door is telefonisch overleg ook mogelijk. Door dit goed af te spreken zijn er geen verrassingen en onverwachte kosten.

Heb je alles weer op de rit en voel je dat je alleen weer verder kunt! Geen probleem, wij hebben geen ingewikkelde contracten met lange opzegtermijnen. Wij zijn er als jij ons nodig hebt. Niet meer en ook zeker niet minder.

Interim MKB – Wij denken in oplossingen

Wacht niet langer en neem contact op
met onze specialisten voor een vrijblijvend gesprek.