Wim Balkenende - Interim MKB

ADVIESGESPREK

Schuldeisers kunnen u het leven zuur maken.

Wellicht heeft u slapeloze nachten. Ligt u te piekeren over hoe het verder moet. Met wie kunt u de bedrijfsproblemen bespreken? Met familie en vrienden? Maar kunnen die u ook echt helpen? Ze kunnen u ondersteunen, maar u heeft behoefte aan meer. Zelf oplossen is vaak geen optie, u mist immers de kennis en ervaring en kan vanuit de emotie niet altijd helder denken. Zeker niet wanneer het uw eigen bedrijf en uw eigen problemen betreft.

Interim MKB denkt met u mee, draagt oplossingen aan, schijft geen dikke rapporten maar opereert transparant en direct hands-on. Wij hebben een neutrale kijk op de zaken. We laten ons niet leiden door de emotie maar beoordelen de problemen rationeel en dragen oplossingen aan die we ook uitvoeren. Dat doen wij voor MKB-ondernemers met een BV, eenmanszaken, zzp-ers en voor Vennootschappen onder Firma. Wat er ook gebeurt, u staat er niet meer alleen voor!

Direct, makkelijk en Simpel

Een kennismakingsgesprek telefonisch of bij ons op kantoor is altijd gratis. Als u gelijk aan de slag wilt kunnen wij op heel korte termijn naar u toe komen voor een daadkrachtig adviesgesprek (dat duurt 1,5 tot 2 uur) en in dat gesprek zullen wij al uw vragen beantwoorden, oplossingen aandragen en een degelijk advies geven. Aan het adviesgesprek zijn kosten verbonden en die zijn € 275,00 (excl. BTW).

Wacht niet langer en plan een kennismakings- of adviesgesprek.

Vraag hier uw gesprek aan:

Interim MKB heeft kennis van en ervaring met:

Faillissement voorkomen en afwenden, succesvol doorstarten, bedrijfsbeëindiging, opheffen BV, surseance van betaling, doorstartfinanciering, factoring, afkoop schulden tegen finale kwijting, private investeerders, risicokapitaal, bijzonder beheer banken en met curatoren. In de afgelopen jaren hebben wij ruim 500 ondernemers bijgestaan.

Wanneer kan Interim MKB je o.a. helpen:

  • Weer een brief van een deurwaarder ontvangen

  • Er is wederom loonbeslag gelegd

  • Heb je een factuur ontvangen die je echt niet meer kunt betalen

  • Je hebt achterstanden bij de belastingdienst

  • Leveranciers willen niet meer leveren

  • Je hebt zelf al tijden geen salaris of managementvergoeding meer ontvangen

  • Er zijn zelfs in je privé omgeving zorgen om de rekeningen te kunnen betalen

Zet de eerste stap die daadwerkelijk tot een oplossing leidt en wacht niet langer. Neem vandaag nog contact met ons op, Schulden saneren is immers wat wij vaak doen en heel erg goed in zijn. We nodigen je dan, het liefst dezelfde dag/week nog, uit voor een vrijblijvend gesprek. Dit gesprek is helemaal gratis en geeft je dus niet nog meer kosten die je wellicht niet eens meer kunt betalen.

Tijdens het eerste gesprek op ons kantoor in Amersfoort maak je kennis met de specialisten van Interim MKB.

Samen kijken wij naar de situatie binnen je bedrijf, inventariseren de, eventuele, problemen dan wel niet uitdagingen en bespreken heel concreet de mogelijkheden die Interim MKB kan bieden. 

Schuldsanering - Interim MKB

1 Als je met ons aan de slag wilt gaan maken we via een specifieke methode afspraken met je schuldeisers. Want de banken, belastingdienst en je leveranciers begrijpen vaak dat er liquiditeitsproblemen kunnen ontstaan in een bedrijf. Het feit dat je uit eigen wil met een professional orde op zaken wilt stellen, creëert goodwill.

2 We maken afspraken die werkbaar zijn en die de schuldeisers laat zien dat je bereid bent om hard te werken en de problemen op te lossen. Door onze goede relatie met de belastingdienst, banken en deurwaarders is er vaak veel mogelijk wanneer er duidelijke afspraken gemaakt worden.

3 Mocht, om wat voor een reden van ook, sanering niet meer helpen en is een faillissement niet meer afwendbaar dan kan Interim MKB je ook daar bij ondersteunen. Een faillissement is een ingrijpende gebeurtenis. Er zit veel emotie bij jou als ondernemer. Dit kan dan botsen met de zakelijkheid van de rechtbank en de toegewezen curator. Toch is het zaak dit proces zo goed mogelijk af te sluiten zodat je ook weer verder kunt in de toekomst.

Omdat je zeker nu niet voor onverwachte kosten wilt komen te staan worden al onze afspraken van te voren duidelijk vast gelegd. Zo zijn er geen verrassingen en onverwachte kosten. Vaste werkzaamheden hebben een vast tarief.

Is er maatwerk nodig? Dan ontvang je eerst een offerte zodat je weet wat de kosten zijn en wat je van ons mag verwachten.

Wacht niet langer en neem contact op
met onze specialisten voor een vrijblijvend gesprek.